Dé vagina-verjongingscréme

"Probeer het zelf en geniet van een strakkere vagina"

De perfecte vagina

De perfecte vagina

De vagina van iedere vrouw ziet er anders uit. Ook in de schaamlippen zit veel verschil. Veel vrouwen zijn ontevreden over het uiterlijk van hun vagina en schaamlippen. We bespreken de meest voorkomende ontevredenheden en wat hier aan gedaan kan worden.

Ongelijke schaamlippen
Net als veel vrouwen ongelijke borsten hebben zijn ook de schaamlippen van nature ongelijk. Bij de ene vrouw is dit verschil groter dan bij de andere. Over het algemeen geeft dit geen lichamelijke belemmeringen of pijn. Toch schamen veel vrouwen zich hiervoor omdat ze het niet mooi vinden.

Oplossing: VAXS kan de huid van de schaamlip strakker maken zodat de schaamlip tegen de vagina aangetrokken wordt. De schaamlip zal minder los hangen en even groot tonen als de anderen. Ook zullen de buitenste schaamlippen beter over de binnenste heen vallen zodat deze minder zichtbaar zijn.

De binnenste schaamlippen steken naar buiten
Bij veel vrouwen steken de binnenste schaamlippen wat naar buiten. Dit komt doordat deze tijdens de pubertijd langer doorgroeien dan de buitenste. De grootte van de schaamlippen verschilt per vrouw, ze variëren van 7 mm tot 5 cm. Door hormoonveranderingen tijdens de zwangerschap kunnen schaamlippen van grootte veranderen. Ook de bevalling heeft hier veel invloed op. Wanneer de binnenste schaamlippen erg ver uitsteken kunnen ongemakken ontstaan tijdens het sporten of bewegen. Tijdens de seks kunnen de schaamlippen door de penis naar binnen gedrukt worden, dit kan onaangenaam aanvoelen of pijnlijk zijn.

Oplossing: VAXS maakt de huid steviger waardoor de schaamlippen strakker tegen het lichaam worden getrokken. De binnenste schaamlippen zullen hierdoor minder ver uitsteken.

Een wijde vagina
Tijdens de bevalling rekt de vagina op. Hierdoor voelt de vagina ruimer en slapper aan. Het herstellen van de vagina kan wel tot een jaar na de bevalling duren. De vagina wordt weer strakker maar wordt nooit meer zo straks als voor de bevalling. Bij sommige vrouwen blijft de vagina zelfs een stukje open staan.

Oplossing: Bekkenbodemoefeningen kunnen het herstel versnellen. De bekkenbodemspier kun je voelen als je je plas ophoudt. Pan deze spier aan terwijl je uitademt en ontspan bij het inademen. Doe deze oefening twee keer per dag. Begin met 10 aanspanningen en bouw het iedere dag met 5 aanspanningen op. Ook kan VAXS helpen de vagina te herstellen. De huid rondom de vagina wordt strakker gemaakt en de vagina zal weer beter sluiten.

Diepte van de vagina
Vrouwen die onzeker zijn tijdens de seks kunnen het gevoel hebben dat hun vagina niet diep genoeg is. Ze krijgen tijdens de seks het gevoel dat de penis ergens tegenaan stoot en ervaren daardoor pijn bij het vrijen.

Oplossing: Gemiddeld is een vagina in rust 9 cm diep. Als een vrouw opgewonden is kan deze tot 20 cm diep worden. Een gemiddelde penis is 9 tot 13 cm lang en past dus prima in de vagina. Ook de breedte is flexibel en kan de benodigde hoeveelheid oprekken. Probeer te ontspannen tijdens het vrijen en maak gebruik van een uitgebreid voorspel zodat je voldoende opgewonden bent.

Voordelen van VAXS

  • Een strakke vagina
  • Schaamlippen trekken meer naar binnen
  • Steviger worden van de vagina wand
  • Meer gevoel tijdens de sex
  • Betere controle over de bekkenbodemspier